Belian Online

Untuk Belian secara online Email order anda ke memoplusgoldmalaysia@gmail.com atau call 03-62752020...

"Like" Page Memo Plus Gold di Facebook!!

Monday, January 3, 2011

Kenaikkan Harga Memo Plus Gold

KINI MEMO PLUS GOLD - RM59.90

Pertama sekali kami ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru 2011 kepada semu pelanggan- pelanggan setia Memo Plus Gold serta produk - produk Oze marketing yang lain.

Selama 14 tahun kami menyerap kos - kos tambahan akibat peningkatan harga bahan mentah dan kos pengangkutan kerana kami percaya dalam membantu anak - anak Malaysia berjaya dengan cemerlang di dalam pelajaran mereka. Malahan ada anak - anak Memo Plus yang berjaya melanjutkan pelajaran ke luar negara walaupun mereka dari keluarga susah yang tidak mampu untuk ke Tuisyen yang mahal. Bekalan mereka ketika itu hanya lah Memo Plus Gold untuk ingatan yang kuat serta tumpuan jitu ketika guru mengajar.

Sehingga kini ramai yang tampil menyatakan betapa bertuahnya mereka kerana ibu bapa mereka walaupun susah tidak berkira apabila ia berkaitan dengan pelajaran. Ketika itu memo Plus Gold yang beharga RM50 menjadi wadah santapan minda mereka.

Kini, selepas 14 tahun kami akan meningkatkan harga penjualan kepada harga yang masih mampu di miliki setiap bulan iaitu RM59.90. Jadi tingkatkan daya ingatan dan tumpuan dengan mengamalkan Memo Plus Gold.

KAMI CABAR ANDA!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...