Belian Online

Untuk Belian secara online Email order anda ke memoplusgoldmalaysia@gmail.com atau call 03-62752020...

"Like" Page Memo Plus Gold di Facebook!!

Thursday, February 24, 2011

Pelajar Universiti Cemerlang dengan Memo Plus Gold


Saya telah mengambil Memo Plus Gold ini semenjak saya di sekolah tingkatan dua lagi. Pada awalnya, ibu saya memberitahu bahawa Memo Plus Gold ini boleh mengurangkan kadar mengantuk saya di dalam kelas..
Hal ini kerana guru-guru saya ada mengadu kepada ibu dan bapa saya bahawa saya sukar fokus dalam kelas dan kerap tertidur. Jika saya tidak tertidur pula, saya lebih gemar mengganggu rakan-rakan berbanding mendengar cikgu mengajar. Apabila mula tingkatan dua, ibu saya mendapatkan Memo Plus Gold ini bagi saya dan adik perempuan saya..

Alhamdulilah, saya semakin maju dalam pelajaran dan kerap mendapat no 1 dan 2 dalam kelas. Saya masih mengamalkan Memo Plus Gold hingga ke hari ini. Saya kini sedang belajar di Universiti Utara Malaysia, Sintok, Kedah pada tahun ke tiga. Saya juga telah berjaya mendapat Anugerah Dekan tiga kali berturut-turut.

Memo Plus Gold ini mampu membuatkan saya lebih menumpukan perhatian di dalam kuliah tanpa rasa mengantuk dan bosan walaupun kuliah saya berlangsung selama 6 jam berturut-turut. Selain itu, adakalanya kuliah saya akan bermula seawal jam 8.00 pagi dan tamat pada jam 11.00 malam serta keesokannya harinya saya perlu bangkit seawal 6.00 pagi untuk solat subuh dan membuat persediaan ke kuliah.
Memo Plus Gold banyak membantu dengan memberi saya tenaga untuk menjalani kehidupan selaku mahasiswi. Terima kasih kepada MEMO PLUS GOLD


Testimoni ini telah di emailkan kepada kami oleh adik Nor Hamizah yang buat masa ini menuntut di UUM, Sintok, Kedah. Beliau juga kini bertindak sebagai pengedar di UUM bagi membantu rakan pelajar yang lain cemerlang sepertinya. Hubungi beliau jika anda SEORANG PELAJAR, IBUBAPA Yg PRIHATIN yang berada berdekatan UUM di talian 019-448 6955..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...