Belian Online

Untuk Belian secara online Email order anda ke memoplusgoldmalaysia@gmail.com atau call 03-62752020...

"Like" Page Memo Plus Gold di Facebook!!

Thursday, August 1, 2013

Mata Sihat dengan Cogent db+

Mata merupakan anugerah Tuhan yang amat beharga. Tanpa sepasang mata banyak kekurangan yang berlaku pada pergerakan dan hidup seseorang. Seperti otak yang akan di pengaruhi oleh persekitaran dan permakanan, mata juga organ yang sensitif terhadap perubahan diet permakanan kita. Seeloknya kita cuba mencegah ia daripada kerosakkan dengan menjaganya sebaik mungkin. 


Penjagaan mata lebih tertumpu kepada diet makanan yang mengandungi sayur-sayuran serta buah-buahan untuk melindungi mata dari kerosakkan. Masukkan sayuran atau buah-buahan ini ke dalam diet permakanan seharian kita supaya perlindungan diberikan secara berterusan. Kebiasaannya, sumber semulajadi perlu di ambil secara konsisten dan mengambil masa yang lama untuk nampak kesannya. Tetapi ianya akan jadi amat berbaloi apabila anda tidak perlu mengunjungi hospital kerana sakit. 

Selain itu anda juga boleh mengambil Cogent db+ yang mengandungi 9 jenis herba untuk kesihatan mata anda. Hanya 2 tablet setiap hari untuk penjagaan berkesan. Tidak perlu bersusah payah untuk mencari buah yang sesuai atau memasak sayuran kerana kadangkala masa yang menyebabkan kita tidak sempat melakukan penjagaan ini. Amalkan Cogent db+ setiap hari bagi mata yang sihat dan menawan..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...