Belian Online

Untuk Belian secara online Email order anda ke memoplusgoldmalaysia@gmail.com atau call 03-62752020...

"Like" Page Memo Plus Gold di Facebook!!

Monday, February 25, 2013

Memo Plus Gold : Murah dan Berkesan

Ada apa pada harga? Ada apa pada kualiti?

 Antara kualiti dan harga yang mana akan kita pilih?
Sesetengah orang akan lebih memandang kualiti berbanding harga tetapi apabila anda mempunya 5 orang anak adakah anda mampu memberikan kesemua mereka vitamin yang harganya mahal. Apatah lagi tiada jaminan 100% yang di terima apabila mengamalkan produk terbabit. 

Dengan keadaan ekonomi yang tidak menentu dan perbelanjaan yang semakin meningkat, ibubapa perlu mengambil tindakan bijak dalam mengawal perbelanjaan di samping memberikan yang terbaik untuk anak anda. 

Memo Plus Gold telah menjalani kajian klinikal yang terperinci di Pusat Penyelidikan Ubat di Lucknow, India. Setiap satu kapsul yang di keluarkan telah diuji kualitinya bagi memenuhi piawaian keberkesanan yang telah di tetapkan. Oleh yang demikian kualiti produk ini memang terjamin.

Oleh kerana Memo Plus Gold diperbuat daripada herba, ia mengambil masa untuk bertindak ke atak otak pengguna. Tetapi kesan awal penggunaan dapat dilihat mengikut kesesuaian pengguna itu sendiri. Ada yang dapat melihat hasilnya selepas 3 hari manakala ada juga selepas 2 minggu. Perubahan awal yang dapat di lihat merupakan kecergasan yang semakin meningkat. Tak mudah merasa letih dan mudah untuk bangun dari tidur pada waktu pagi.

Harga Memo Plus Gold tidak melampau atau susah dimiliki. Keluarga yang berpendapatan sederhana juga mampu memiliki produk ini untuk anak-anak mereka. Dengan hanya RM59.90 ( semenanjung) dan RM65.90 ( Sabah/Sarawak) untuk 60 kapsul. Sekotak Memo Plus Gold boleh digunakan selama sebulan.

Untuk maklumat lanjut hubungi Oze Marketing di 03-6275 2020 atau email ozemktg@gmail.com 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...